Sistem Re-Entry Cycle

Dengan menggunakan sistem reentry atau cycle tanpa had, ahli bakal dapat menerima jumlah pendapatan tambahan tanpa had setiap masa.

Dengan modal keahlian sekali sahaja, ahli akan disediakan dengan bonus penajaan tanpa had. Terdapat bonus cycle (matrix penuh) dan bonus tajaan reentry.

Kelebihan lain yang terdapat pada sistem reentry ini ialah, kepada ahli yang menaja memang tersangat berbaloi kerana setiap kali rakan yang ditaja reentry atau telah memenuhkan matrixnya, penaja akan menerima bonus tajaan reentry dan ia berlaku berulang kali tanpa had..Ia bermakna setiap kali rakan tajaannya reentry, penaja akan menerima bonus tajaan reentry. Contoh rakan tajaan telah reentry 100 kali, oleh itu penaja akan menerima bonus tajaan reentry 100 kali juga.

Read the rest of this entry »

Sistem Matrix Spillover NxN

Sistem affiliate reseller yang paling sering digunakan pada masakini ialah program affliate dengan matrix spillover sistem.

Sistem affiliate iaitu laman website dengan ID penajaan sendiri, yang mana ahli dapat menghantar link dengan username kepada rakan atau target client untuk didaftarkan direct atau terus dibawah rangkaiannya.

Menggunakan sistem matrix iaitu set rangkaian terus (direct) yang berada dibawah penaja tersebut dapat dihadkan seperti contoh 3 ahli, 5 ahli 10 ahli 100 ahli dan sebagainya serta maksima kedalaman juga dapat ditentukan seperti 4 level, 5 level, 10 level dan lain-lain.

Berikut beberapa contoh matrix;

Contoh matrix 5 x 5, bermakna susunan direct hanya dibenarkan 5 sahaja dan dengan kedalam susunan rangkain sehinggan 5 lapisan kedalaman sahaja.

Contoh matrix 3×8, bermakna susunan direct hanya dibenarkan 3 sahaja dan dengan kedalam susunan rangkain sehinggan 8 lapisan kedalaman sahaja.

Contoh matrix 10×20, bermakna susunan direct hanya dibenarkan 10 sahaja dan dengan kedalam susunan rangkain sehinggan 20 lapisan kedalaman sahaja.

Read the rest of this entry »

Sistem kumpul database..

Sistem ini sangat sesuai digunakan untuk group alumni, kelab kereta, atau lain yang berkesesuaian.

Sistem ini terbahagi kepada 3 bahagian iaitu bahagian laman public, member area dan admin area.

Laman public atau halaman utama, menggunakan statik content boleh dipasang dengan cirian lengkap seperti laman utama, latarbelakang, pendaftaran, faq, hubungi atau contact dan lain-lain bahagian jika perlu..

Read the rest of this entry »